20 Kasım 2015 Cuma

SEPHORA JUMBO LINER // SEPHORA KALEM FAR

          Günaydın!! Bugünün güzelleri Sephora'nın Jumbo Liner kalem farları. Sephora Jumbo Liner 'lar hem suya dayanklı hem de 12 saat kalıcılık vaat ediyor.
          Bendeki renkleri;
15-Purple - metalik yansımaları olan koyu bir mor/mürdüm rengi
09-Khaki   - altın ışıltılar barındıran harika bir haki/yeşil




Sephora Jumboliner'lar gerçekten çok pigmentli, tek sürüşte tüm rengini veriyor.Yapı olarak da asla kuru ya da sert değiller, yumuşak ve kolay uygulanıyorlar.
09-KHAKİ
          Bu haki/yeşil , kahverengi gözlüler için harika bir renk.İçindeki altın ışıltılar göz rengini çok öne çıkarıyor.Bu kalemleri göz kalemi olarak da kullanabilirsiniz.Ama bence far olarak daha güzel bir görüntü veriyorlar.En iyi uygulama yöntemi de yoğunca göz kapağınıza sürüp sonra far fırçası yardımıyla köşelerinden yumuşak hareketlerle geçerek iyice homojen bir hale getirmek.Bunu yaparken fırçanıza az miktarda açık kahverengi bir far alırsanız çok güzel oluyor.Ama Sephora Jumboliner 'ın fırçayla tümden üstünden geçmeyin; sadece köşeleri yumuşatın ki fardaki o yoğunluk ve ışıltılı görünüm kalsın.

15-PURPLE
          Mürdüm rengi , yoğun uygulandığında neredeyse siyaha dönük bir sonuç veriyor.Yani ben buradayım diyen bir mor değil, renkli far kullanmaktan çekinenler için çok iyi bir başlangıç noktası. Bu renk de ela ve kahve gözler için vazgeçilmez diye düşünüyorum, tabi her mor/mürdüm tonlarındaki farlarda olduğu gibi göz altı morluklarımızı iyi kapadığımız taktirde.

İç mekanda


Güneş ışığı altında
         Sephora Jumboliner:

  • Hem far hem göz kalemi olarak kullanılabilir
  • Pigmentasyonu mükemmel , tek katta opak bitiş sağlıyor
  • Gece makyajı için tek başına ya da başka farların altına baz olarak kullanılabilir
  • Yapısı oldukça kremsi, göz kapağını çekmeden kolayca uygulanıyor
  • Altına hiçbir baz kullanmadan, çizgilenmeden, bozulmadan,akmadan saatlerce yerinde kalıyor (Göz kapaklarınız yağlı olsa bile)
  • Alt kirpik dibinde ve göz içine çekildiğinde de kalıcılığı gayet iyi
          Sephora Jumboliner seride 30 adet renk var, benim tercihim daha doğal tonlardan yana oldu.Ama eminim aradığınız rengi bulabilirsiniz.İndirim yakalarsanız Sephora dükkanlarına mutlaka bir göz atın :) 
Mutlu Haftasonları!!


     


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder