5 Kasım 2015 Perşembe

MAC FIX PLUS SPREY


         Mac Fix + makyaj sabitleme hayaliyle aldığım , makyaj sabitlemeye yaramayan ama kesinlikle çok kullanımı olan bir sprey.Denemek için küçük boyunu almıştım, onu bitirdim ve şimdi büyük boyu benimle.
         Mac Fix Plus ismindeki ‘fix’(düzeltme) den de anlaşılacağı gibi düzeltici bir sprey ,yani sabitleyici değil. Yüze sıktığınızda anında bir canlılık ve nem veriyor. Kokusu çok hafif ve ferahlatıcı.  Pudra sürdükten sonra yüzünüzde dikkat çeken kuru yerlere sıkarsanız, ya da fırçaya sıkıp kuru yerlere tampon hareketlerle uygularsanız, o pudramsı görüntüyü hemen alıyor. Cilde daha sağlıklı, nemli ve parlak bir görünüm veriyor. Bu spreyi gün içinde –yazın özellikle- ferahlatıcı sprey olarak da kullanmak mümkün.Bazı arkadaşlarım yazın Mac Fix Plus ‘ı buzdolabında saklıyor ve soğukken yüze püskürtünce daha da canlandırıcı oluyor.  Bunun dışında Mac Fix Plus ;

   
     -Makyaj öncesi cildi nemlendirmek için
     -Beauty Blender makyaj süngerini ıslatmak için
     -Far fırçalarına sıkıp, farın daha metalik/ıslak ve yoğun bir görünüme  sahip olması için
     -Maske sonrası hassaslaşıp kızaran cildin sakinleşmesi için
     -Cildinize nemi hapsetmek için ( Yüzünüzü temizledikten sonra nemlendiricinizi sürüp , 3-4 dakika bekleyip , Mac Fix Plus sıkıp, daha sonra tekrar yoğun bir nemlendirici sürün )
     -Yapısı ağır fondötenleri uygularken fırçaya sıkıp fondöteni daha homojen bir şekilde cilde yaymak için kullanılabilir.
  


         Kokusu ve yapısı çok hoşuma gittiği için biterse yeniden almak isterim.Ama şart mıdır derseniz , bence değil, çok mucizevi bir ürün değil. Çünkü yukarıda saydığım işlevlerin tümünü daha basit spreylerle hatta kendi hazırladığınız spreylerle yapabilirsiniz, internette bunun için birçok tarif var.
         Almak isteyen benim gibi makyaj severler içinse MAC dükkanlarından ve maccosmetics.com.tr den 100 ml sini 64 TL’ye , 30 ml sini 36 TL’ye alabilirler diyorum :)

       Mutlu Günler!!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder